LONDON

Nu drar vi till London baby! Weii :)

pengar bara försvinner

Jag blir så arg. Varför ska pengar bara försvinna så där pang bom? Hade ett och tre igår, nu har jag 300 kvar och jag har ingen aning om vart resten har tagit vägen. Skulle växla pengar idag inför london, men nä de pengarna var redan bortblåsta. Usch man är så dålig på att hålla ett hårt tag om pengar. Ändå tycker man att man inte har köpt mycket alls. Knäppt. Bra dag slutade i katastrof. Blä. Vet inte ens vad jag ska ha för smycken till min nyårs outfit. I-lands problem på hög nivå. I know, men ibland får man ha dessa problem. Fast vem bryr sig om hur man ser ut, det är väl ändå jag som bryr mig mest. Får sluta bry mig så mycket om utseendet. Man ska kunna slappna av, och bara njuta över det man har istället för att fixera sig på det man inte har.
Såg Narnia igår kväll med anisen bananisen och våra mammor och lite fler folk (som inte bör nämnas). Man ser att alla frestelser som de möter är precis sådana saker man möter i det verkliga livet: man vill bli rikare, man vill vara någon annan osv. Trist att det är så, så ska försöka att ändra på mig. Varför vilja vara någon annan när man har fått gåvan att vara sig själv och inte vara lik någon annan? Det är svårt att ställa om sig, men det är värt ett försök.

Nu ska vi se om jag kan slappna av med lite gossip girl.

jullov

Äntligen har man gjort sig förtjänt av ett lov. Och om tre dagar är det jul. Varför måste tiden gå så fort? Jag har inte ens köpt en endaste julklapp..

julbord



Om två timmar ska jag och min familj sticka iväg till IKEA (av alla ställen) och äta julbord. Mums(?). Julbord är faktiskt inte så speciellt gott har jag kommit på. Det känns mer att man ska äta julbord för att det är en tradition. Man har ätit samma sak varenda jul år efter år efter år efter år. Vem kom egentligen på att man ska ha skinka, sill, prinskorv och allt annat just på julen? Knäppt. Det finns ju godare mat än just det man äter på julen. Att ändra den mat traditionen går nog dock inte att förändra i min familj. Speciellt inte när min syster är med. Hon är julgalen hon. Men någon gång ska jag äta något annat på julen än skinka, jansons frestelse och allt annat. I år ska jag förresten försöka hitta en kalkon som jag kan tillaga. Har fått ett recept på stuffing från min familj i usa. Det kan vara gott till jul. Skinka är trots allt inte min favorit över huvud taget.

zmartt

Jag tänkte lägga upp vad för smart idé jag fick igår om vad jag kan ge bort till lite folk/familj i julklapp, men sen kom jag på att jag inte kan göra det eftersom då avlöjar jag det hela när och om de råkar trycka sig in hit. Hmm. Får försöka hålla det inom mig.

quaker


Igår fick jag mitt paket från usa!! Gash vad min familj hade stoppat ner snacks. Inte lite heller!! Hanna kommer att bli fet. Lite mac'n'cheese, och två julklappar fanns däri också. Undrar när mitt paket till dem kommer anlända. Säg till om du blir sugen på något amerikanskt snacks så har jag så att det räcker till en hel miljon.


Ikväll är det bara tuta och köra för näst sista viktiga inlämningen ska in ikväll senast 23.59. Annars har man bara ett prov, två till inlämningar och ett boksamtal kvar innan jullovet kan börja. Längtar till looooov.

munk



den här kommer förgylla min pluggtid i... bara 5 minuter...

vintervitt

Har precis varit uppe i torpet med mamma. Vi har åkt dit med en säng som mamma fyndade på blocket. Det var väldigt vitt och vackert där uppe! Nu har även Daniela ringt mig för jag har problem haha. Ibland säger samvetet ifrån någonting man inte vill göra, att man borde göra det för att vara schysst, även om man vet att det kanske bara kommer skapa problem i framtiden. Vi får se vad jag bestämmer mig för att göra.


Nu plugg plugg plugg.



Från och med Du

Äntligen fredag. Har fått ett nytt jobb och det tackar jag Gud för.

Biljetten till usa är nästan klar. Det ska bli så kul och hälsa på dem igen, men lite nervöst eftersom det inte direkt kommer vara så som det var när jag verkligen bodde där. Får veta vilka som verkligen är mina riktiga vänner. I sommar kommer min värdsyster och hälsar på, och det ska bli riktigt kul. Hahaa undra vad hon kommer tycka om Sverige. Hoppas att Tony och Jared kommer också :)

almost done



Vissa saker tar sån lång tid att göra att man tröttnar efter ett tag. Önska den här var klar.

more beautiful you

Little girl fourteen flipping through a magazine
Says she wants to look that way
But her hair isn't straight
Her body isn't fake
And she's always felt overweight

Well little girl fourteen I wish that you could see
That beauty is within your heart
And you are made with such care
Your skin
Your body
And your hair
Are perfect just the way they are

There could never be a more beautiful you
Don't buy the lies disguises and hoops they make you jump through
You were made to fill a purpose that only you could do
So there could never be a more beautiful you

Little girl twenty-one the things that you've already done
Anything to get ahead
And you say you've got a man
But he's got another plan
Only wants what you will do instead

Well little girl twenty-one you never thought that this would come
You starve yourself to play the part
But I can promise you
There's a man whose love is true
And he'll treat you like the jewel you are

So turn around you're not too far
To back away be who you are
To change your path
Go another way
It's not too late
You can be saved

If you feel depressed with past regrets
The shameful nights hope to forget

Can disappear they can all be washed away
By the one who's strong can right your wrongs
Can rid your fears
Dry all your tears
And change the way you look at this big world
He will take your dark distorted view
And with His light He will show you truth
And again you'll see through the eyes of a little girl



Jonny Diaz

weak

I'm not strong enough to let it go. This is killing me.

en förstoppad näsa



Jag känner mig så risig. Usch. Blä. Min näsa är helt förstoppad av snor och min hals kliar stup i kvarten vilket gör att jag måste hosta då och då. Mitt huvud dunkar och mina ögon är svullna. Och jag hade nationella i engelska idag. Det gick asdåligt. Varför kan de inte ha nationella några dagar senare för dem som är sjuka den dagen man har nationella. Nu sitter jag hemma och har lust att göra ingenting. Men ska försöka få iväg ett brev till mina vänner och familj där borta över atlanten och sen blir det nog något gott med en skön film.

omotiverad

ibland måste man bara ta tag i sitt liv
RSS 2.0