dreams won't come true if you don't face reality first

Tror det är första gången jag vaknar av att jag gråter. Hade en sån hemsk mardröm. Den liksom blev bara värre och värre och när jag vaknade upp insåg jag att det inte var en dröm utan verklighet. Ja.

sur mjölk

Det är ingen vacker syn kan jag säga. Och ja det ska vara mjölk, kanske lite för gammal för varm och för äcklig. Precis som jag känner mig just nu. Snart är jag på bättringsvägen.

ullared


Åh ullared ullared, vad vore vi utan dig? Ja jag skulle vara några saker fattigare. Bland annat en superfin jacka. Tyvärr är jag några lappar fattigare och jag får ångest. Från och med idag ska jag inte köpa en enda sak till. Jag börjar bli som Joakim von anka, hatar att bli av med pengar, njuter hellre av de höga fina siffrorna på bankkontot än vad jag kan njuta av vad man kan göra med pengarna. Weird huh?

divertido

Nu är den här veckan snart slut. Tiden går rätt fort. Deklaration i tisdags, jobba i onsdags, modevisning i torsdags och Kingdom Culture igårkväll. Vad händer idag? Växtvärk. Imorn får bli min plugg- och vilodag.

badboy

Hejhej. Sitter i mitt rum och tycker synd om mig själv. Ja man får väl göra det ibland. Orkeslöst och motviligt sitter jag och "pluggar" på underbara svenskauppsatser och projektarbete. Tar det aldrig slut? Jodå så småningom. Det är... Yay! Det är då livet kan börja. For real. Ska bara handla lite sutdentskor och hämta ut mössan så är det klart sen.

vårhormoner

Är du nervös? Ja jag är lite nervös. Nu för tiden är jag det JÄMT. Orolig, nervös, spänd, tagen, allert. Ja allt. Det känns som om det inte bara jag som är det heller utan alla runtomkring mig också. Vad är det som händer egentligen?

Ska nog åka till Köpenhamn nu i mitten av maj, det är nästan bokat och klart. Vet inte om det är det rätta men varför inte liksom? Man har väl rätt att hälsa på någon man känner? Oavsett bakgrund.

En annan punkt. Varför skriver du aldrig till mig? Varför vill du inte prata med mig? Räcker det med ögonkontakt, kallar du det en konversation? Jag är desperat (eller?) för man ser knappt skymten av dig längre. Har jag skrämt bort dig?

För det tredje har jag stött på någonting mer obehagligt, så där påtagligt som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Först var det jättebra och nu är det spänt och awkward hela tiden. Inte för att jag träffar dig så ofta heller. Varför kan man inte bara vara vänner?

Nu till det allra sista!! Kan du inte ta och logga in på facebook va så jag kan finally skriva till dig så att min plan kan gå i fullbordan? Varför ska det vara så svårt att prata med folk??

Tack för att jag har fått skriva av mig lite. Missförstå nu ingenting!

All to you, I surrender

Påsken är över och imorgon börjar helvetet igen. Nej så får jag inte uttrycka mig. Jag är jättetacksam för skolan men just nu är det en plåga. Trodde jag skulle hunnit plugga mer nu under lovet än vad jag faktiskt gjort.

Har pratat med Katie idag i nästan två timmar. We had a very good talk. Vi hade inte pratat på ett tag och nu hade vi verkligen saker att prata om (!!!!), så det kändes superbra och jag saknar henne supermycket! Åh snart åker jag och hälsar på henne. Minsann!

Var en påskkärring på jobbet i lördags. Fick många fina komplimanger.


(Sandra, balklänning får bli i ett annat inlägg. Jag är ledsen)

ibland har man otur

Ja ibland har man lite otur. Hade fem hela chanser på mig att göra en viss grej men ändå gick det inte. Det liksom gick inte, trots att det fanns där mitt framför mina ögon. Ja en sådan chans kommer nog aldrig igen. Nope.

Har jobbat MASSA idag. Hela elva timmar. Nu är jag slut i kruppen. Har sådan stor lust att äta upp godispåsen jag fick hem idag. Alla anställda fick 1 kilo gratis lösviktsgodis så kunde inte låta bli att inte plocka ihop lite favoriter trots mitt godisstopp. Ja den här helgen blir det nog minsann inget godisstopp!!!

(Sandra jag lägger ut balklänningen i ett annat inlägg...)

Jobba jobba jobba

Nu är det jobb som gäller! Hela kvällen, hela dagen imorn, halva torsdag och sen hela fredag. Hej och hå :)

WHERE ARE YOU?

Det är något fel på mig, det finns en skruv lös och jag kan inte hitta den! Om jag visste var skruven var lös skulle jag kunna fixa det, skruva i den igen, men nu kan jag inte det! What to do?

Sista lovet har börjat men det kommer verkligen inte bli något lov för mig. Ska nämligen jobba, tisdag till söndag och däremellan sova sova sova. Jag börjar få lite åldersnoja. Vad har jag åstakommit på 20 år? Svar: ingenting. Jag måste göra något innan jag blir tjugo. Vad som helst som är bra som är galet som är tokigt som är någon annat utöver det vanliga. What to do?

Skolan håller på att rasa isär. Kommer få IG på alla ämnena jag har kvar att läsa. What to do?

What to do what to do? Snart kommer jag väl på det.