Snödag

Idag skulle jag till skolan med Katie för att se lite människor och lärare från förra året. Men när jag vaknade upp var det tydligen två timmar sen start pga av snöfall inatt. Senare ställde de in hela skoldagen så får vara hemma dag. Insnöad här ute i två decimeter snö. Vilket skämt, haha. Tony kommer kanske över senare, och ikväll kanske kanske kanske det är ungdomsmöte, om de inte ställer in de också pga snön...

Uppdatering från usa

Tydlgen kan man inte lägga upp en bild här på bloggen om man inte skiackar in en bild via sms vilket jag inte kommer göra för jag har ingen aning om vad det kostar. Bilder får alltså dyka upp i efterhand.

Är så otroligt trött fortfarande. Men det kan nog bero på att jag var vaken från 6 morgonen svensk tid och gick och la mig 11 amerikansk tid (vilket är kl 8 på morgonen, nästa dag, svensk tid). Har alltå varit uppe en hel dag och en hel natt. Gick också upp kl7.00 för Katie ville gärna åka till tacoma för att se skolan tävla i brottning. Vi tog en hamburgare på dicks på vägen hem och hämtade upp en tårta. Fick välja motiv helt själv. Inte så svårt, de som fanns var "happy birthday" tårtor, en med en motorcykel, en med delfiner, en med en smile gubbe, och en med en fisk. Fisken var definitivt finast haha :)

annaärnunitton


Så nu är anna gammal. Nej inte riktigt haha, men hon har närmat sig den åldern. Nu är hon nitton. Grattis igen Anna!

Jag och Maggie slog ihop en liten mys-tårta-kväll med Anna. Vi hade bakat en fin tårta och köpt en "katt" som present.

Anna. Du betyder mycket för mig. Utan dig skulle livet inte vara mycket. Du lyser upp tillvaron med ditt skratt, dina unika skämt, och bara med den person du är. Du är snyggg, helt underbar, rolig, unik ja allt bra! Du är en sån person man alltid vill vara med, någon man kan vara sig själv med, någon jag känner mig trygg med. Tack för att jag har dig <3

lite tugg till plugg


Lite Mac'n'Cheese till plugget är inte allt för dumt. Speciellt inte om det är Toy Story Mac'N'Cheese. Nu är jag väl förbered (?) inför ett boksamtal i 1,5 timmar med kära astrid imorgon. Ska prata om Animal Farm och Redeeming Love, om jag nu kommer ihåg någonting eftersom det var ett halvår sen jag läste ut dem. Det ska nog bli lite roligt att prata engelska igen... var ett tag sen man gjorde det.