what are words

Ibland tycker jag det är svårt att skriva i min blogg. Ibland undrar jag varför jag ens har en. Ibland vill jag bara skriva på engelska, för det är ett så mycket finare skrivspråk. Ibland vill jag inte skriva någonting alls. Ibland vill jag bara visa en bild.

Idag ska jag både skriva och visa en bild. Inte en utan två. En bild säger mer än tusen ord. Därför har jag valt att visa två. Här kommer första bilden:


Ibland tvekar man på olika beslut här i livet. Man tvivlar på att man har gjort "rätt val". Istället för att gå framåt mot något annat stannar vi upp där vi är. Vi blir fast. Vi kommer ingen vart. Det handlar inte om att vi fattar rätt beslut eller inte. Det handlar om att röra på sig. När vi väl har fattat våra beslut, det är då vi kommer veta om det vi valde var rätt eller fel.

Här är den andra bilden jag tänkt visa.


Imorgon börjar skolan igen. 10.00 ska jag vara i aulan för att efter ett extremt kort och osolande sommarlov möta min klass igen. Och det är jag inte speciellt taggad på. Istället flyr jag till Narnia i några timmar. Ska åtminstonde se första filmen. Vi får se om jag ser den andra. Eller ens den tredje. Så (ursäkta ordvalet) "Fuck this shit, I'm going to Narnia". Bye bye.

Home again!

Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat två månader i Norge. Känns så skönt o komma hem men samtidigt hemsk o lämna min vän Anna i sticket. Hon kommer att kämpa på i två veckor till och sen kommer även hon hem :)

Ge en gåva

Vill du ge en gåva till de som är i nöd i Afrika?


Varför inte ge 25 pers mat och vatten i en hel månad istället för att köpa den där tröjan för 100 kronor då så gärna vill ha? Varför inte mätta 71 pers i en månad istället för att köpa skorna på nelly.se för 500 kr?

Ingen kan göra allt men alla kan göra något





RSS 2.0