EMOTIONS


Här sitter man klockan kvart i tio en söndagkväll i ett försök att få tankarna att spinna. Jag önska jag kunde koncentrera mig lite mer. Ska bli så skönt när skolan är över och jag kan börja tänka på annat än plugg. I'm longing for that day.

Vad har helgen bestått av? Lite Hindersmässa med Anna på lördag förmiddag, och senare for jag vidare med henne till Kumla för att träffa Daniela. Vi såg Chalet Girl med den fina Ed Westwick, eller ska vi säga Chuck Bass som vikänner igen honom som. Helt okej film... men inte riktigt min smak. Åkte bussen hem. Nu förstår jag varför de som bor i Kumla måste åka bussen till skolan så tidigt. Efter en evighet i en skön buss kom jag fram till Resecentrum, hoppade på fel buss och var på väg till Mellringe istället för hemåt. Blev lite arg på mig själv och började gå hem istället. Pluggade på kvällen för att sen gå upp tidigt nästa dag och jobba. Idag fick jag jobba över och nu är jag helt trött och orkar inte plugga men ska kämpa de sista fem minutrarna innan jag ska lägga mig :) Sådär, en lite glimps av min helg.

...

jag får inte men det går inte

jag ger upp, jag hoppar av skolan.

just because we can't be together doesn't mean I won't love you

Jag är i en annan värld igen. Man fastnar så lätt. Men det är skönt att komma bort ett tag när man "pluggar så mycket" som jag gör hehe. Borde stänga av datorn och fokusera på annat. hm..

Det är 137 dagar kvar till studenten och det känns som om jag inte kommer stå ut en vecka till. Ni anar inte vad skönt det ska bli att slippa komma hem och känna att det finns saker som måste göras tills dagen efter, veckan efter, till fredagen, efter lovet. Jag har verkligen ingen ork kvar att plugga. Det är därför jag sitter och kollar på skit som Gossip Girl och Vänner eller Fullt hus. Nä nu ska jag verkligen försöka ta tag i lite grejer. Spanskaprov imorn, inlämning imorn + 5 andra inlämningar jag måste göra denna vecka. Ja håll tummisarna för miggg.


"Just because we can't be together doesn't mean I won't love you"

bränt popcorn


Jag är absolut ingen expert på att poppa popcorn i micron. Eftersom jag inte vill ha med några majskärnor poppar jag dem lite mer än de kanske borde, jag menar det poppar fortfarande i micron och ändå är det jämt bränt när jag tar ut dem. Illa.

Denna bild är iaf tagen hos min syster. Vi hade lite systerkväll och såg på både Balto och Lejonkungen. Rena rama barndomsfilmerna. Dagen efter träffades vi i gamla klassen för lite bowling och mat på Jensens. Det var trevligt men det skulle vart roligare om fler kom. Vi var endast åtta...

More news..? Skolan har börjat igen och jag har redan ångest. Fast jag är nästa klar med alla inlämningar så det borde nog släppa snart, I hope! Denna vecka är den sista veckan med en massa kurser. Svenska B, Psykologi, Bild, Religion och Massage avslutas. Man får hoppas på de bästa betygen :)

Ha en super dag!
RSS 2.0