Kan man se ut så här?


Satt uppe till två i natt och testade olika balfrisyrer. Den här var den sista och lättaste jag gjorde. Kan man se ut så här? Håret kommer vara lockigare och pärlor i flätan kommer sättas dit. Typ. Ja vi får väl se imorn om jag ens kan göra en fläta nu när jag har superlånga och obehagliga fast snygga lösnaglar.

pure friends


Maggie, ska du byta efternamn? Ragnarsson vore ju ett alternativ. Såhär såg vimmelbilden ut från helgen i sthlm. Tre snygga örebrotjejer intog pure. Vad jag gillar er!

galenskaparna

Den här kvällen kommer att bestå av chips, projektarbete, tårar, vatten samt hög hjärnkapacitet. Det du. Idag ska jag bli klar och imorn ska det slås samman och lämnas in. Det ska bli så otroligt skönt. Sen är det abra projektrapporten och tusen andra uppsater och uppgifter kvar innan studenten men det gör ingenting. Snart har jag avslutat ett kapitel och förhoppningsvis hinner jag med hela boken innan den åttonde. Nu ska jag hämta all styrka och göra slut på det här. En gång för alla. Yes.

DKNY



Min parfym kom idag, det gjorde min dag! Tänkte köpa denna prinsessa på Åhlens men oj vad dyrt det är med parfym. 575 ville de ha för denna skönhet. Som tur var stötte jag på en snäll dam som sa att parfym är mycket billigare på nätet och det var verkligen sant! Tre dagar efter beställning fick jag hem den här för endast 380. :)

brunisar

Ja vi hinner nog bli bruna till både bal och student jag och Maggie. Vi har solat idag och snart är vi lika fisbruna som Ranelid. Min hy är torr och jag känner för att sova men det kan jag icke för måste bajsplugga till matteprovet till imorn som jag inte kommer att klara. Hejdå

vad vi alla längtar

new design

Jag kände för att liva upp stället lite. Nu blir det lite blått. Lite vitt. Lite nytt. Lite frässsccchhht helt enkelt.

när man blir kär i det materiella



Varför vill man alltid ha det man inte kan få?
RSS 2.0