maggie är en stroppppp


Bilden: På bussen på väg hem från hemgruppen. Maggie är alltid Maggie och det är bra för det är den Maggie som är bäst.



Nu lite spanska. Sedan ett avsnitt gossip girl (??) innan sängdags för att sedan gå upp halv 6. Hmm.

en jacka


Senaste inköpet är en ny skinnjacka. Hittade den på la redoute. Trehundra kronor var faktiskt ett bra pris. Jag är nöjd nöjd nöjd (kvinnan här är väldigt nöjd). Något att använda till våren.

Har precis proppat i mig en chips påse + dipp (inte bra) och tittat på ett annat avsnitt av gossip girl som börjar spåra ut lite. Alla blir ihop med alla, alla strular med alla och alla blir arga på alla. Hmm. Längtar till den enda riktiga bra serien sätter igång igen. Då ska jag och maggie kötta framför teve rutan.

Nu: plugg-time!

små bollar

Anna är en tjuv.
Hon äter upp mitt marknadsgodis.
Hon snor min hudlotion.
Hon tror hon kan sno allt från mig.

Nädå. Marknadsdag och pingst med Anna min igår. Sedan bar det ut i skogen. ÄNDA ut till kumla med maggie också för att shake ass. Chokladbollar bakades, varma mackor och film. Nu ska vi ut och bada i en isvak. Uhh kallt.

strömpis



jasså du hanna....

you're one in a million

orkar inte plugga. punkt slut.

bio med maggie

Nu sitter jag och Maggie i var sin säng i mitt rum. Vi har varit på en spontan bio och sett the town. Den var bra, och lite oväntad, spännande men ändå passionerad. I varje fall. Nu ska vi sova för imorgon väntar skola och praktik.
Gooodnattttt

totalt slut

Den här veckan har varit så himla mycket. Full gång hela tiden. Nu ska jag sova och aldrig vakna upp igen!


Fyndade lite smycken idag på marieberg med mammi.

we were made for so much more

Okej. När man väl kommit in i skolan är det inte så dåligt som man föreställt sig. Men ändå vill jag iväg. London, Paris, Madrid, New York, Tokyo, Sydney, vad som helst.

En incident igår var något som fick mig att vilja åka iväg ännu mer. Var på väg hem från virginska med bussen. En kille runt 20 är väldigt irriterad på att bussarna aldrig kommer i tid. Tydligen kom aldrig den tidigare bussen och nu var han sen till sin träning. I alla fall. Han satt längst fram och hade en liten konversation med chauffören. Jag lyssnade lite. Han sa "var i usa i ett helt år och där var bussarna minsan inte sena!" och lite saker som "det är ingen svensk som vågar säga emot att bussarna är sena hela tiden, alla är för * svenska", "detta pissland", "ska flytta hårifrån" etc. Vet inte varför, men det gjorde min dag haha.


We can be the kings and queens of anything if we believe
Exactly who we are is just enough
There's a place for us

the plan




Nu är det nog. Maggie och jag ska gå ut och leta snygga hederliga killar. De måste väl finnas någonstans va? Varendaste liten kyrka ska bli genomletad. Ja varendaste liten vrå. Sen hittar vi dem. Och då är det bara att välja. Det låter enkelt. Men tror det blir lite knepigare än så.

isn't it ironic?

nytt år nya möjligheter



Nu är det 2011. Vad tiden går fort!! Galet fort. Nyår spenderades i den underbara staden London och det känns surt att komma hem till verkligheten igen. Vem vill tillbaka till skolan, jobb och allt annat när man kan ha det så bra med vänner utomlands i en bra stad där människor faktiskt är trevliga och hjälpsamma. Kommer ihåg torsdagen, när vi letade efter våran restaurang, hur många människor som hjälpte oss. Först killen som kom fram till mig på Boots när jag höll upp kartan för att hitta gatan, sen vakten utanför Boots som försökte med hjälp av sin gps, sen cykel taxi mannen peter, och därefter några andra vakter tills vi slutligen kom fram dit vi skulle. Vad människor är hjälpsamma i London. Och när man väl kommer hem till Sverige är det ingen svensk som kan hjälpa en att få ens eget bagage tillbaka. Man blir som tokig.


Nu är vi i alla fall hemma i sverige igen. Inget bagage men det kommer nog sen (förhoppningsvis). Nu ska vi se vad detta 2011 blir för år. Ta en tripp till usa, sluta tvåan, fylla nitton, besök av värdsystern, börja trean.... listan är inte så lång. Jag hoppas att det blir ett bra år helt enkelt, med nya möjligheter. Nu har jag nästan bestämt mig för att hitta på efter trean. Inte fullt ut men jag har lite aningar. Tror jag.
RSS 2.0