pluggdag

Idag blir det plugg med en påse chips hela dagen. Men först till Betelkyrkan med Hanna!

massa onyttigheter

Denna helg har varit superskön. Har varit världens lataste men ikväll får jag allt äta upp det (har lite plugg att göra). Anna har varit här en stund. Maggie har varit här en stund. Vi har shakat ass och ätit en massa gott. Kollat på film. Pratat. Bara varit. Me like very much.

fika med anna

fikade med denna underbara kvinna!

true colors

Livet är som en lök.
man skalar av det lager för lager.
och ibland gråter man


Jag skulle behöva en liten skvätt av hopp. Har tappat suget för skolan (igen), tappat suget att bo i Sverige (igen), tappat suget att vara ung (igen), ja tappat suget på det mesta. Men det är bara en period jag har. En "tappat suget period" som förhoppningsvis kommer gå över snart.

Har sökt jobb i norge och här i örebro som en galning. Måtte man få något svar snart, skulle va bra att veta vad sommaren kommer bestå av så man kan planera den lite. Vill ju jobba, men vill också att Katie ska ha möjlighet att hälsa på. Om jag bara hade ett helgjobb skulle jag kanske inte behöva jobba ihjäl mig i sommar.

who do you think you are?

lite bilder

Här är några bilder från resan. Inte många, men hade inte min kamera med mig utan använde mig av mobilen.


Hemresa

Om ungefär sju timmar går flyget hem till sverige igen. Oj vad två veckor kan gå fort! Det är en jobbig känsla eftersom det känns som om man har två liv... Ett liv i sverige där man lever sitt "riktiga" liv, där allt tas lite på allvar, där man måste tänka på framtiden och där skolan tar över en hel del... sen ett liv i usa där man kan glömma sitt riktiga liv och bara slappna av men samtidigt upptäcka hur mycket man uppskattar det man verkligen har. Jag tycker om båda "liven" och det känns jobbigt att lämna, men också roligt att åka till. Så det ska bli kul o åka hem, men ändå sorgligt för jag vet inte när jag kommer se dem nästa gång.

Nu dags att packa det sista!!

Tillit

Har lärt mig idag att man kanske inte borde berätta sin livshistoria till en helt främmande människa. Eller, helt främmande kanske han inte är eftersom vi pratade lite innan vi träffades för första gången idag. Men man kanske inte borde lita på människor bara så där, lita på folk man inte känner.... Aja, sagt är sagt och gjort är gjort. Finns inte så mycket att göra åt saken.

Dagen har annars varit väldigt bra, träffade några lärare från skolan vilket alltid är kul. Imorgon kommer bli intressant dock.