skorna


Anna och jag har varit lite galna. Vi har köpt ett par gemensamma klackar (hur vi nu ska kunna fördela detta haha) och klackarna är skyhöga. Jag blir ungefär 1.87 med dem. Helt galet långt! Men någon gång får man vara lite crazy. "But we're never gonna survive unless we get a little crazy. No we're never gonna survive unless we are a little crazy"

från botten till toppen

Daniela är för underbar. I morse hittade jag, i mitt skåp, en stor box med mac'n'cheese. Det gjorde min dag! Tack Daniela!

kill me

Det här är inte okej! Det är inte okej att påsklovet är över! Längtar verkligen inte tillbaks till skolan och allt plugg. Det som gör mig ännu mer deprimerad är att jag inte kommer att ta studenten i år. Det är ett helt års evighet innan dess och då kommer jag redan vara död.


Inte nog med att skolan sätter igång igen imorn, reser mamma bort. Nu ska jag alltså vara en mamma i tio dagar. Gör allt som mamma brukar göra. Laga mat, städa, tvätta allas kläder... Vi får se om jag klarar testet att va en bra mamma ;)

Nu ett avsnitt vänner för att få i sig ett gott skratt innan man går och lägger sig.

"Kasta alla era bekymmer på honom,
ty han har omsorg om er"
1 Pet. 5:7

målapåskägg


Lite målapåskäggsmys med Anna, Maggie, Rebecca och Ronja!

kratta bort bekymmer


Nu börjar det verkligen kännas som lov. Så skönt, men ändå sover jag inte ut tillräckligt. Pluggar teori som bara den. Var på ottossons kl nio imorse innan vi åkte iväg för att kratta bort en massa löv vid sommarstugan. Det tog en evighet men vilken skillnad det blev!!

Börjar bekymra mig för sommaren. Tänk om vi inte hittar någon bra lägenhet? Tänk om vi inte ens får jobbet? Tänk om allt bara går åt skogen? Massa tankar snurrar och jag försöker verkligen sudda bort dem. Börjar också oroa mig för körkortet, men det är en litet tag till som jag får övningsköra innan uppkörningen är. Scary!

Gör er inga bekymmer för något,
utan låt Gud i allt få veta era önskningar
genom åkallan och bön med tacksägelse
Fil 4:6

we are who we are

Please, det måste finnas någon som kan hyra ut ett boende i norge?
På något sätt känns det ändå som om jobb i norge är ment to be. Längtar dit. Längtar till påsklov. Snart kan man andas igen.

oschlo

Igår åkte Hanna, Hanna och Anna till norges huvudstad. Bussen gick kl.01.05 på natten och vi var framme runt 06.00. Där skulle vi ta en buss till flygplatsen för att göra oss iordning för en gruppintervju som började halv 9. Jag var så nervös men det gick så mycket bättre än vad jag hade väntat mig. De var dessutom väldigt snälla och hade en delvis förståelig norska haha. Tack Gud för att det gick så bra! Inte nog med att intervjuerna gick bra fick vi åka gratis buss och gratis tåg. Vilken favör!

Innan tåget åkte hem vid fyra fick vi lite tid på köpcentret i Jessheim och en glasstund i solen.

Nu håller vi tummarna på att vi alla tre fick jobb!!!!!!!!!!!!!!

vårkonsert


Ibland önskar man att man också hade en sångtalang...

jag vill bort härifrån


Hej och hå. Nu är vi hemma i öret igen efter en lyckad helg i norrköping. Dock blev vi besmittade av både förkylning och dåliga nätter.

Min förkylning tar kål på mig. Snyter mig varannan sekund. Det blir alltså ingen skola imorgon för min del. Skypa precis med min syster Katie som just nu är på hawaii med sin familj plus Ericka. Jag är inte avundsjuk alls. Numera är det alltså tolv timmars skillnad när vi ska ringa. Riktigt najs. Hon tog med mig "utomhus" och tog då ett snapshot på den skinande solen och den vackra naturen (väldigt liten bild dock...) TA MIG DIT! Här sitter jag hemma i Sverige har det tråkigt i skolan, blek som mitt skrivbord utan några vänner. Maggie kom hem från tyskland snart va!? Victoria kom hem från usa snart va!?

aprilskämt

Det kanske inte blev det roligaste aprilskämtet i år direkt. Jag och Anna ändrade våran relationsstatus på facebook till "i ett förhållande". Detta är såklart inte sant. Jag menar vem åker till Norrköping och blir tillsammans med någon där exakt samma tid som ens kompis på första april? Några människor kunde lista ut det, och de som fortfarande tror på det har jag lite dåligt samvete över. Men det är nog glömt om någon dag eller så haha. Bara liiite roligt var det i alla fall. Nästa år blir det ett mildare aprilskämt.
RSS 2.0