mirror mirror

Har hittat en serie på youtube som jag kollade på som liten. Spegel, spegel heter den på svenska. När jag tittar på den får jag värsta barndomskänslorna tillbaka. Därför kan jag inte sluta bli att titta.

Den handlar om en flicka från 1990 talet som köper en spegel från en antikaffär. Vad hon inte vet är att spegeln är förtrollad. En annan flicka från 1919 äger samma spegel och när dessa båda flickor placerar speglarna på samma plats i deras rum kan de resa till varandra genom spegeln. På så vis kan Joe, flickan från 1990, förändra nuet genom att hoppa in i 1919 och ändra på saker.


Enjoy!

ett vitt leende

 

Ok. Så jag köpte hem ett blekningsset på nätet som var nedsatt med ett par hundra kronor (800 för att vara exakt) så jag tänkte eftersom det kostade en hel del innan borde det vara rätt så bra. Har även fått med en blekningspenna på köpet. Interesting. Snart mina damer och herrar kommer jag få ett sprillans vitt leende och förhoppningsvis kommer det se bättre ut än på bilden ovan. Ja ibland får man faktiskt vara lite fåfäng :)

 

Jag Är Fast

Jag vet inte varför men på något sätt förra veckan fick jag lusten att börja se oc och nu kan jag inte sluta kolla. Har redan sett klart säsong 1 och jag vet inte varför jag är så fast. Det är hemskt att jag är så fast för får ingenting annat gjort här hemma. Eller jo lyckades städa rummet medan jag kollade på två avsnitt... Har bara tre säsonger kvar och sen är jag kvitt mitt beroende för ett tag innan jag hittar en annan serie? En sak som är säker är att jag älskar familjen Cohens hus, vill flytta in dit och bo där forever and ever and ever. Deras hus är mitt drömhem.

what is it that makes us so special. what is it that makes us who we are and no one else.

Sometimes I feel like I don't live the life I am suppose to live

t.g.i.f.

Idag är det fredag och om två dagar är lovet slut. Jag som har en massa o göra innan nästa vecka. Två veckor av ledighet skulle inte vara så dumt. Men snart är det jullov.

Mitt rum behövs städas. Läxor behövs göras och andra saker behövs också göras. Typ sådana saker som man inte orkar göra på lov eftersom det är på lovet man ska ta det lite lugnt. Glömma bort att man lever och bara slappna av för att sen ta tag i skolan och andra saker igen. Yupp.

RSS 2.0