God Is Able

släng dig i väggen Hanna!

Nu orkar jag inte med någonting mer när det gäller skola och annat bajs! Om jag verkar frånvarande så kan det vara så att jag är lite död, men det är inget att oroa sig över. Oh no...

one of a kind

Älskar gårdagens och dagens väder! Har stekt lite på balkongen och blivit röd. Hunger games med Anna och Maggie ikväll, boken är så mycket bättre men filmen var också superbraaaaaa. Fick lite lust att visa orginalklippet från Maggies projektarbete. One of a Kind. Den ser ju lite proffsig ut ;)

Nu ska jag börja plugga på provet jag har imorn... inte bra Hanna inte bra!!

Something Borrowed

Godmorgon världen! Jag har precis ätit frukost och tittar just nu på ett litet avsnitt av oc, men det ska jag inte göra så länge till. Det är fint väder så tänkte gå ut en sväng eller sätta mig på balkongen och steka lite.
Såg en snyftarfilm när jag kom hem från jobbet igår. Something Borrowed. På ett sätt visade den lite dålig moral, jag tycker inte det är okej att ligga med sin bästa kompis fästman.... men de var ju menade för varandra och det var så sorgligt på ett sätt. Innan han skulle gifta sig fick de båda reda på att de faktiskt var kära i varandra när de gick law school tillsammans, men ingen tog första steget. Istället blev han tillsammans med hennes bästa vän, vilket inte var rätt för hon andra och han var ju menade för varandra! Men nu kunde de inte bli tillsammans, och allt blev så knasigt och sorgligt.


förberedelser

Igår var jag en kortis på stan och hittade det här halsbandet. Funderar över om det skulle kunna vara fint till min balklänning. Min klänning kommer vara väldigt enkel och därför tänkte jag att halsbandet skulle få sticka ut lite. Det är öppet köp i två veckor, så ska testa den med klänningen innan jag bestämmer mig helt. Vad tycker ni?

Gårdagen var bra. Åkte till Filadelfiakyrkan för att få lite information från en massa olika bibelskolor runt om i Sverige och några utanför. Efteråt var man fullproppad med information och visste fortfarande inte riktigt om något verkade vettigt. Alltså vettiga var nog de flesta men det är så svårt att välja. Många verkade intresserade av Surfing the Nations och Mariannelund. Men jag känner att 3 månader är för kort när det är både voluntärt och studerande, och ett års bibelskola är lite långt... eller? Jag funderar på UMU som är 6 månader. Där är det både studerande i några månader innan man får välja vart i världen man vill åka på mission. Det låter spännande! Isåfall ska jag välja Nya Zeeland, har verkligen fastnat för det landet.

it is a little difficult

Har inte skrivit på ett tag. Några dagar. I know and Im sorry (not). Nej för att vara ärlig så har helgen både varit bra och dålig. Har jobbat en del och det har varit toppen. Fått filéa en fisk åt en kund, yay me! Sen har vissa saker inte varit så bra. Nu har jag pluggångest igen, orkar inte men jag vet att jag måste. Jag har chokladångest och jag orkar inte riktigt bry mig om någonting just nu. Den enda bra nyheten denna vecka har varit att Hunger Games har premiär på torsdag men att jag kommer få se den med Maggie nästa vecka. Så tagggggggggad.


Vi har det lite roligt

Ja, idag har jag varit hemma från skolan. Förkyld, ont i halsen och sånt skräp. Fick lite lust att göra en video av det maggie spelade in som projektarbete. Här är resultatet.


Vi kanske ser seriösa ut, men inombords försöker vi hålla oss för skratt. Det var roligt att göra detta. Ännu roligare att se på det. Ja och jag vet jag har trassligt hår!

Enarmad bandit


Vilken stackare... men gudomligt söt!

jag vill vara glad, jag är glad

Så glad över att gårdagens bidrag tog hem segern. Så bra röst, och bra låt. Idag har varit en hektisk dag. Jobbat, grillat ute i naturen, handlat, och tittat på vänner. Ja vänner gör mig glad. Både vänner som i serie, och vänner som finns där ute på riktigt.

Idag har jag gjort två galna saker. Galna för att vara Hanna. För det ena så åt jag choklad (kom då ihåg att det inte är vanlig choklad jag pratar om utan choklad som i för några inlägg sedan... ni vet), samt att jag har slickat på en lakrits. Som sagt, jag pratar i liknelser. Det känns inte rätt att säga det rakt ut, avslöja allt på en gång. Nej, det är meningen att ni ska grubbla lite innan ni luskar ut svaret. Eller rättare sagt kräver svaret från mig face to face.

Imorn är en ny dag och jag hoppas hoppas på att eftermiddagen blir superbra. Jag och Anna ska hänga med Albin och be för folk på stan. Här gäller det att ta till sig mod, och det är mod jag behöver och vill ha!

Godnatt finisar!

Kingdom Culture

Gårdagen var så bra!!!! Det var så mycket folk på kingdom culture och det var en så bra predikan. Det var ärligt, sant och talade nog rakt in i var och en i lokalen. Ofta söker vi känslan av hur det känns att komma nära Gud, få en stark gusnärvaro, känna hans kärlek. Vi kanske ofta tror att Gud endast är nära oss när vi känner det. "Jag vet inte om Gud älskar mig för jag känner inte det", "Jag känner inte för att be just nu...". Vi babblar på om våra känslor när det egentligen är Gud vi borde söka. Nothing else. Vi borde söka Gud och inte känslan! Sammanfattat var kvällen underbar.

Tyvärr har jag vaknat upp nu, lördagmorgon, trött hängig och ont i halsen. Får hoppas det går över snabbt för ska till Maggie ikväll där Melodifestivalsfinalen ska hålla hus. Vem tror ni vinner?


De här skorna hade jag tänkt ha på studenten men jag tror jag skippar dem. Vill inte riskera att få skoskav eller ont i fötterna på en av mina lyckligaste dagar ever. Det får nog bli ett par riktigt snygga ballerinaskor istället. Lite synd för skorna är för snygga. Passar så bra till klänningen. Vit klänning, röda skor.

what to do?

Jag har lust göra en sak, eftersom jag känner en viss sak, men jag vet att det bara kommer sluta sämt så därför borde jag inte göra det. Jag vet att jag inte kommer göra det. För jag vill inte. Men ändå vill jag. What to do?!! Vill inte heller säga vad det är exakt är. Inget dåligt så tänk inte illa om mig. No no. Det är som att äta godis. Jag vet att jag endast vill äta lakrits, eftersom lakrits är gott och salt och det är vad jag vill ha. Det är min favoritgodis. Men så en dag hittar jag en chokladkaka i skafferiet. Det är lockande att äta eftersom jag vet att choklad också är gott. Men det är inte min favorit. Så nu är jag lite frestad att ta en tugga av chokladen. Det är ju ändå så svårt att få tag i lakrits. Choklad finns nästan vart som helst, mitt framför ögonen på mig hela tiden.

vi räknar ner dagarna

Nu är det bara... 95 dagar kvar till studenten. Ahhhh så underbart nervöst och härligt och galet det kommer bli. Kan knappt vänta. Idag har jag även beställt hem min studentklänning. Vad tycks?


Själv tycker jag den är superfin. Får hålla tummarna på att inte så många på Risbergska eller min klass kommer ha en likadan. Nu är det bara skor kvar som gäller. Har tänkt ett par röda höga klackar. Inte några där tårna petar ut. Vad sägs om det? Hittade ett par på stan här om dagen men mina fötter var dock för formbara för dessa raka klackar. Får leta vidare helt enkelt. Balklänning är fixad. Ett par skor behövs där också. Studentmössan ska jag beställa imorn. Det blir nog Törnqvist ändå, vill inte lägga ner 700 spänn på en studentmössa. Räcker med 400. Vad behövs mer? Jo, man kanske ska beställa frisör inför balen? Eller så fixar jag det själv. We will see. Jag är bara lite exalterad nu. Jaja :)

breakfast at Tiffany's


Ahh frukost med vänner. Det är livet... i varje fall på mornarna. Älskar att våren är på gång. Solen skiner och snön är helt borta. Yay.

What is happening today? Jag håller tummarna på att jag orkar plugga lite innan jag ska iväg till jobbet klockan fyra. Jobbar inte så länge. Ska nog köpa hem lite kräft- och vitläksröra. Mmm så gott så det är inte sant. Godare än godis. I promise.

Jag är tacksam för mina vänner! Ni är underbara!!
RSS 2.0