när man vill säga ja men borde säga nej

Fick en liten filmkänsla idag. Ni vet i sådana här romantiska filmer där två människor möts helt oväntat flera gånger vilket sen leder till en relation... ah sånt som inte händer i verkligheten. Det hände idag, fast inte så romantiskt eller så fint som i filmer men det kändes lite som om jag var i en film för några sekunder. Bahh ja iallafall. Cyklade hem från skolan, håll på att "krocka" in i en bil som inte hade tänkt stanna för mig vid ett övergånsställe. Han stannade tillslut i varje fall. Jag fortsätter cykla. När jag är precis hemma och ska av cykelvägen in på den vanliga vägen kommer en bil mitt ut framför mig... samma bil igen! Jag fick bromsa till rejält innan jag kunde fortsätta cykla hemåt. Ingen stor grej men det kändes lite lustigt sådär.

Ikväll är det arton.trettiofem i kyrkan. Ska försöka hinna plugga lite innan jag beger mig dit. Wish me good luck.

Har varit rejält sugen på godis, speciellt chips, en längre period nu. Det är svårt med godisstopp. Varje gång man ser något läskande blir man frestad att äta fastän man har bestämt sig för att inte göra det. Och det är ju därför jag har detta stopp. För att ta bort mitt sockerberoende och för att kunna säga nej när man egentligen vill säga ja. Jag ska i varje fall ha det till efter sommaren. Det kanske blir en chipspåse på min födelsedag också. Man får fuska lite granna... det gör nog inget.

I believe there's someone for everyone

Efter melodifestivalen idag fick Sara och jag lite fnatt o lyssna på gamla bidrag. Efharisto och Just Like a Boomerang började spelas på datorn. Mm det får en att gå tillbaka i tiden lite granna.

Ja så nu sitter jag och lyssnar på lite Bosson istället för att sova. Ska nämligen jobba imorn bitti, yay! Och så har jag en av världens bästa nyheter. Var på stan med Maggie idag och vi gick runt på lite second hand butiker och på b&b hittade jag den finaste servisen ever!! Åh måste lägga in en bild på den lite senare. Fick koppar med assiett och fat, en sockerskål, mjölkkanna och stor kanna för tolv personer för endast 240! Jag är lycklig! Den är såååå fin, jag är kär.


Igår sågs även denna fina film. Sweet Home Alabama. Ah Josh Lucas får mig att smälta lite granna. Speciellt med den roll han har i filmen. Får hoppas att det finns en Josh Lucas/Jake Perry där ute som väntar på mig. I know he is out there somewhere.

Another time. A lesson learned. Another one. I crashed and burned. But I believe there is someone for everyone. From that moment I saw your face I just knew. You make all my dreams come true. I hope and I believe that we are meant to be.

lord of the day

Ah så skönt med lov. Tyvärr är det redan fredag och det är tre dagar kvar till skolan tar fart igen... varför går tiden så fort?

Igår var det sagan om ringen hela dagen. Jag och min broder började runt halv 12 med den första filmen. När den var slut var det dags för ett litet break innan vi fortsatte med den andra och därefter den tredje. Gick och la mig runt halv tre. Nu vill jag bara åka till Nya Zeeland..

bambi på hal is


Friluftsdag. Idag var det alltså dags att åka lite skridskor på fina hjälmaren. Iskallt var det och med oslipade skridskor gick det inte så fort fram. Men det var härligt och roligt! Förstår inte att det är just på den här dagen som flest studenter sjukskriver sig. Hm.

Så skönt att det snart är helg. Hoppas få vila lite o slippa plugggggg.

What doens't kill you makes you stronger
RSS 2.0