don't bite me

 
Köpte lite kräftor i... oj ja det var i fredags, känns som det var nyss. Har knappt tid att ladda upp inlägg. Ladda upp mig själv. Hanna is busy busy busy. Jobbade på Maxi nästan hela fredan, på Livin lördagmorgon till 13.30 för att 14.00 börja på maxi för stängning. Från stängningen direkt till Citykyrkans opening. Hemma midnatt. Vaknar 5.45 för att sen cykla till maxi 6.30. Nu är jag här. Det är söndag. Hanna ska sminka sig. Göra sig fin för att sen stå i receptionen på Livin ikväll. Yep, ni har rätt, jag ska stänga idag igen. 

sortera ett helt år

Vad svårt det är att välja ut specifika bilder att ha med i ett scrapbook när man vill ha med ALLA. Genom att bläddra igenom alla bilder inser man också hur mycket man saknar tiden och hur gärna man vill åka tillbaka. But that won't happen. Ett besök gör jag nog dock snart!
 
 
 
 
 
 

vad ska man välja?

Det är inte bara att välja bara så där rakt upp och ner. Vill så gärna besöka båda platserna. Det handlar egentligen om vad som känns bäst. Magkänslan och var man tror Gud vill ha en. Det kanske varken blir Afrika eller Thailand. Men åhhh jag vill så gärna ut och upptäcka.
 
Africa
 










 
Thailand
 








skype med den bästa

 

svampplockare









 
En och en annan kantarell hittades i måndags. Inga spindelnät i ansiktet, upptränade lårmuskler av all vandring, vacker natur, god mat och trevligt sällskap gjorde dagen lyckad. Mamma steker svamp och Hanna förstår varför hon inte gillar svamp. 
 
 
 


end of an era

Har jobbat varje dag förutom en under hela september månad. Kom hem efter jobbet idag och sov i flera timmar. Nu har jag vaknat igen. Är helt slut i kroppen, men jag ser fram emot lönekuvertet. Jag som trodde att jag knappt skulle få jobba något nu i höst men där trodde jag fel. Gud hör bön om jobb också, trots att det leder till att man sover bort en hel söndag... nästan. Haha. 
 
Ska ta och skrubba badrumsgolvet innan jag rör ihop en god choklad-och-jordnötsmörs-godis-grej. Något som jag har varit sugen på att göra i typ två veckor. Recepten har stått i en plastkasse på köksgolvet sen dem blev köpta för mer än en vecka sen. Ikväll är det dags att de blir använda och uppätna!!!!

ta mig till havet

 
Västkusten 2008

det är kallt

Jag vill ha mera sommmmmmar. Blä på vinter, kyla och blask. Vill iväg till varmare länder igen. En vecka på mallis var inte nog. Ändå så vill man spara pengar. Man måste jobba för att få pengar och ha pengar för att kunna göra saker och för att kunna göra saker kan man inte jobba så mycket och då får man inte lika mycket pengar och då kan man inte göra lika mycket saker...kjahsfkjabsfasf :)
 











delikatessmat

Idag vaknade man av att väckarklockan ringde 2.45 för att man 45 min senare skulle cykla iväg till jobbet. Då var det dags för inventering. Man börjar vänja sig vid räkningen och de kalla fingrarna som försöker föra sig så fort som möjligt över miniräknaren på mobilen. Ungefär sju timmar senare slocknar man i sängen och sover till ungefär nu.... Time for dinner!
 
Det blir lyxmat idag, nämligen oxfilé!! Why? Våra gäster som skulle kommit i fredags fick lite förhinder så vi sparade tillagningen av den utsökta middagen till idag. Mm vitlöksgratinerad oxfilé. Det ni. 
 
RSS 2.0